avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Daca un locatar al scarii de bloc unde ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Daca un locatar al scarii de bloc unde locuiesc a ...

Buna ziua! Daca un locatar al scarii de bloc unde locuiesc a inchis subsolul imobilului unde se afla robinetul de la coloana de apa, restrictionand astfel accesul, care sunt caile legale pentru a avea acces la acel robinet?
Va mulrumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:31, 17 Aprilie 2025
Accesul la instalațiile comune se face de către personal calificat, în prezența administratorului sau a unei persoane delegate. Nu poate fi lăsat oricine sa umble. Subsolul blocului unde locuiesc are de asemenea ușa închisă
Cred ca cea mai buna cale e sa va adresati in scris presedintelui de asociatie, cerind, in baza art. 28 alin 1 ,din legea 196/2018, informatii despre accesul/restrictionarea accesului in subsolul imobilului si cum se procedeaza in caz de urgente si cine raspunde pentru pagube , in caz de avarie, inundatii etc
Puteti mentiona in aceste situatii prevederile art. 29 alin 1.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua la subsolul blocului jumate este la liber iar cealalta ... ShouNaruse ShouNaruse Buna ziua La subsolul blocului jumate este la liber iar cealalta sub cheie restrictionata de o usa metalica la acre are acces doar un vecin. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la cota indiviza AlinBicu AlinBicu Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat legat de urmatoarea speta: Sunt proprietar de apartament intr-un bloc cu 27 apartamente/scara. In ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamentul de deasupra misu183 misu183 Buna ziua! In cazul cind te inunda de deasupra si nu e nimeni acasa cum pot opri apa de la vecin fara sa am probleme cu legea? E posibil asa ceva? Solutia ... (vezi toată discuția)