avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In delegatie mai mult de 30 de zile
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In delegatie mai mult de 30 de zile

Daca sotul este plecat in delegatie , dupa cat timp poate veni acasa , sau as isi duca sotia la el?

Buna stiu ca in strainatate este o lege prin care daca, sotul /sotia este plecata de acasa pentru un termen mai mare de 30 de zile , atunci acestiia au dreptul sa se viziteze.

Este o asa lege si pe la noi in Romania , sau depinde de bunul simt al angajatorului cat te tine plecat de acasa.

Mersi mult de ajutor !

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! pot lua copilul? pusa2mimi pusa2mimi Sotul este plecat la lucru in stainatate, sotia s-a mutat cu copilul la mama ei , in alta localitate de unde s-au casatorit si aveau domiciliul. Sotul a ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort yvon yvon Buna ziua ! in data de 28.10.2010 a fost ultimul termen al divortului de sotul meu. Avocata mea mi-a spus ca in termen de 30 de zile trebuie sa vina acas ... (vezi toată discuția)
Pot schimba custodia comuna poterasu poterasu Buna seara, am o fetita de 5 ani jumate si o cresc singura de la 3 ani. La divort judecatoarea ne-a oferit custodie comuna dar el a plecat in strainatate si a ... (vezi toată discuția)