avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua

Buna ziua,
Eu impreuna cu fostul sot,detinem o casa.El s a mutat din casa,eu nu.Pot sa schimb yalele,la usi...sau e ilegal?
multumesc,
Buna ziua,

Da, aveti dreptul sa le schimbati, avand in vedere faptul ca fostul sot a decis sa nu mai locuiasca in casa.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am divortat in luna aprilie a acestui an, iar fostul sot a ramas ... Corina90 Corina90 Am divortat in luna aprilie a acestui an, iar fostul sot a ramas sa locuiasca in casa bun comun, construita in timpul casatoriei. Pana la momentul actual nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare yale locuinte fara partaj efectuat Kyu1971 Kyu1971 Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect . Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)