avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am primit un plic de la ANAF cum că aș ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am primit un plic de la ANAF cum că aș avea de ...

Bună ziua! Am primit un plic de la ANAF cum că aș avea de plată 500 de lei în urma unei amenzi. Amendă pe care am plătit-o! Am luat amendă pe 11.04.2021, am plătit amenda pe data de 12 si nu înțeleg de ce a mai venit acest plic! Am chitanța precum am plătit! Cum ar trebui să procedez? Pot face contestație la somație și la titlul executoriu?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:32, 5 Octombrie 2021
Mergeti la ei cu chitanta ca dovada a platii si se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie amenzi auto alinmihaimirea alinmihaimirea Buna ziua. Am primit acasa o somatie cu o amenda auto care apare la circa financiara ca neplatita. Este normal sa-mi ceara acum chitanta de plata a amendei ... (vezi toată discuția)
Plata amenda asigurare rca Cornelb85 Cornelb85 Buna seara, In iunie 2014 am luat o amenda pentru lipsa asigurarii la o semiremorca inmatriculata pe IF ( Intreprindere Familiala) in suma de 1000 lei. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit astazi o recomandata de la anaf. in interiorul ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! Am primit astazi o recomandata de la anaf. In interiorul plicului o somatie de plata si un titlu executoriu, suma de plata fiind de 250 lei. In ... (vezi toată discuția)