avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Prelungire concediu creștere copil de la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Prelungire concediu creștere copil de la doi la 3 ani

Buna seara! Am nevoie de un sfat va rog. Sunt in concediu creștere copil iar in data de 14 luna aceasta vom primi rezultatul de la încadrarea în grad de handicap pt astm bronșic. Cel mic face doi ani in data de 06.11 (luna viitoare) Dacă ajung cu încadrarea în grad de handicap la servici in data de 14 luna aceasta pt prelungire încă un an este in regula? Contractul meu de muncă a fost suspendat pentru ccc începând cu data de 18.11.2019. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 5 Octombrie 2021
In baza certificatului de handicap, solicitati prelungirea CCC. Dupa care, cu decizia de prelungire a suspendarii c.i.m. mergeti la AJPIS.
Mulțumesc. Deci nu contează dacă a rămas mai puțin de o lună până când ar trebui să mă întorc la servici? Întreb pt că multă lume îmi spune multe lucruri care se bat cap in cap. Aici am parte de o părere avizată și va mulțumesc pt asta!
Nu conteaza aspectul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog să mă ajutați cu o lămurire! sunt in concediu ... mamicris mamicris Buna ziua! Va rog să mă ajutați cu o lămurire! Sunt in concediu de creștere a copilului care are acum 1 an și 11 luni. Luna viitoare ar trebui să mă ... (vezi toată discuția)
Cic adribb8 adribb8 Buna! Urmeza sa imi prelungesc co de crestere a copilului de la 2 la 3 ani, datorita unei afectiuni usoare - astm bronsic- a copilului, care se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Prelungirea ccc de la 2 la 3 ani RamonaPislaru RamonaPislaru Buna ziua, Momentan sunt in CCC pentru o perioada de 2 ani. In luna decembrie ar trebui sa ma intorc la serviciu iar conform legii, sotul sa stea ultima luna ... (vezi toată discuția)