avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara am achiziționat un teren in care nu pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara am achiziționat un teren in care nu pot construi ...

Buna seara am achiziționat un teren in care nu pot construi casa pe el.la momentul cumpărări nu am știut acest lucru cei dela care am cumpărat m-au asigurat ca nu exista nicio problema chiar am fost la primărie și o doamna care este ruda cu cei dela care am cumpărat ma asigurat ca terenul este Ok după 1 an am scos certificat de urbanism și terenul este industrial adică pot construi numai gen hala etc.in contractul de vanzare cumpărare scrie ca vânzătorul ma asigura ca nu sunt vici ascunse.pot săi dau in judecată pentru vici ascunse?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:53, 5 Octombrie 2021
Buna ziua, da. Aveti grija la termenul de prescriptie pentru rezolutiune care este de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse teren Vlad Vlad Vlad Vlad Buna ziua, am o intrebare Daca vand un teren intravilan , construibil, unde am si scos un certificat de urbanism unde scrie clar ca se poate face o casa pe ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna liber de sarcini barbulescu2 barbulescu2 Am achizitionat un teren, am facut actele la notar, am asteptat extrasul de carte funciara unde scrie ca terenul este liber de sarcini, dupa care am parcurs ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune sau nulitate danamihaela danamihaela In anul 2008 am cumparat doua parcele de teren,numite in continuare P2 si P4 Parcelele proveneau dintr-un lot mai mare si au fost dezmembrate la cererea ... (vezi toată discuția)