avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie proces verbal

as dori sa fac o contestatie la un proces verbal dat pentru depasirea vitezei. Ieri cand am fost sa platesc am observat ca politistul a trecut data de 04.09 in loc de 04.10 ..:( asadar nu mai pot plati jumate si doresc sa fac contestatie ca sa se anuleze procesul verbal. Ce ma sfatuiti? Binenteles ca e in alt judet si nu am timp sa ma deplasez pana acolo sa refac procesul verbal...in plus nu e vina mea...
Ma puteti ajuta cu un model? multumesc frumos!!
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
barbaresso, utilizator
Cel mai recent răspuns: barbaresso , utilizator 15:23, 5 Octombrie 2021
Platiti jumatate in termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal. Daca nu aveti posibilitatea de a va deplasa pentru a depune plangerea la registratura instantei, o puteti transmite prin posta sau puteti apela la un avocat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz fortuit biff4joe biff4joe Buna seara in data de 04-05-2011 in jurul orei 0.45 am fost oprit ,in Bucuresti sos Panduri, de politia rutiera pt depasirea vitezei legale (90km/h) in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie auto erv erv Circulam cu masina din directia Sibiu spre Brasov. In zona localitatii Porumbacu de Jos (inainte sau dupa, nu mai tin minte exact) sunt inregistrat de aparatul ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal de contraventie rutiera alexsv78 alexsv78 Buna ! In data de 04 Ian 2013 am fost sanctionat de catre un agent de circulatie, pentru depasirea vitezei in localitate (in p.v scrie 68 km/h) ...bun... Luni ... (vezi toată discuția)