avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

Buna ziua.Am si su o intrebare referitoare la o primarie .Unde as putea depune o reclamatie impotriva lor,deoarece refuza sa-mi elibereze atat mie cat si instantei de judecata niste schite cu parcele unui teren pe care mi-a intrat vecinul meu si din care a luat o buna parte.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
Clau19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Clau19 , utilizator 02:08, 6 Octombrie 2021
instanta poate obliga primaria sa faca acest lucru, daca cereti si justificati
Instanța le-a cerut deja de doua ori și nu au fost date aceste schițe nici măcar lor.Acesta primaria a unei comune din Romania ignoră chiar și instanta de judecată. Deși cei de la Ocpi au confirmat că schitele au fost date catre primarie cu procesul verbal.Procesul încă nu sa terminat dar nu vreau sa las lucrurile așa, vreau ca primaria sa dea socoteala pt tot stresul de a sta prin tribunal de câțiva ani.Va multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2021
Clau19, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire care nu mi se acorda in totalitate ionut_visan ionut_visan Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Rectificare tp urmare hotarare definitiva cu expertiza cu greseli dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)