avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare, acum 1 an am fost citat cu biletinul si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare, acum 1 an am fost citat cu biletinul si permisul la ...

Salutare, acum 1 an am fost citat cu biletinul si permisul la politie, mi s a intocmit dosar penal pt ca am.condus avand cumul de puncte, acum o luna dosarul mi a fost clasat, am depus cerere sa mi dea permisul, poimaine ma.prezint cu buletinul, credeti ca mi vor da pe4misul? Imi vor acorda vreo alta sanctiune? Trebuie sa dau vreo reevaluare? Multumesc
O sa vi-l restituie, sa aveti si dovada fara drept de circulatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist paraseste locul accidentului soldat cu victime Alina07 Alina07 Buna seara, Tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier. Este sofer profesionist, pe autobuz. Circula pe drum cu prioritate, iar un taximetrist aflat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cu drept de circulatie !!! alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu permisul suspendat andrei36 andrei36 Buna ziua,in urma cu 3 luni mi,a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 de zile pentru cumul de puncte,si mam urcat la volan si mau prins mi,au intocmit ... (vezi toată discuția)