avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Responsabil pentru verificarea certificatului verde al ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Responsabil pentru verificarea certificatului verde al clientilor?

Buna ziua! Detinem un mic restaurant intr-un oras unde rata de infectie este intre 3-6 pe mia de locuitori. Din hotarare reiese ca putem sa deschidem restaurantul cu o capacitate de 50% respectand masurile in vigoare. Intrebarea mea este cine este responsabil pentru verificarea certificatului verde al clientilor? Daca nu facem verificari la intrarea in restaurant ce sanctiuni putem primi? Exista vreo reglementare pentru angajati in ce conditii pot lucra cei nevaccinati? Va rog sa ma ajutati cu o lege sau ordin care ma ajuta cu mai multe detalii. Va multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Konya Tunde , utilizator 13:21, 8 Octombrie 2021
Angajatorul poate decide cine este responsabil pentru verificarea certificatului verde al clientilor.
Care sunt sanctiunile in cazul in care responsabilul pentru verificarea certificatului verde totusi nu verifica si se aseaza la masa un client nevaccinat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! consider că sunt încălcate drepturile omului prin ... mica-mihaela mica-mihaela Bună ziua! Consider că sunt încălcate drepturile omului prin lege/hotărâre de guvern privind accesul persoanelor care nu au certificatul verde în ... (vezi toată discuția)
Legalitatea certificatului verde Dacul G Dacul G Articolul 110 din CONSTITUȚIE spune că Guvernul al cărui mandat a încetat potrivit alineatelor (1) şi (2) îndeplineşte numai actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Salutare este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? ... FZappa FZappa Salutare Este sau nu discriminare între vaccinați și nevaccinați? In Constituția României scrie: Art. 53 – Restrângerea exerciţiului unor ... (vezi toată discuția)