avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, este normal ca in momentul decesului unui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, este normal ca in momentul decesului unui pacient ...

Buna ziua, este normal ca in momentul decesului unui pacient sa primesc scrisoarea medicala/bilet de externare iar la insistente in urma unei cereri de a avea acces la dosarul medical sa primesc o alta scrisoare medicala/bilet de deces inregistrate amandoua in aceeasi data sub acelasi numar, iar pe ultima primita sa apara un diagnostic in plus, desi medicul legist in urma autopsiei nu a detectat diagnosticul respectiv. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:25, 7 Octombrie 2021
Daca s-a intamplat in RO este normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala - medicul care a tratat persoana bobu bobu Va salut. In anul 2008 un pacient a murit in spital pe o sectie. Medicul care il trata avea dreptul sa participe la autopsie sau expertiza medico-legala? In ... (vezi toată discuția)
Raport de autopsie medico-legal gicu73 gicu73 La data de 25 mai 2009 am dat un mesaj cu privire la cazul cumnatului meu care a suferit un accident de circulatie în anul 2007,a fost transportat la spitalul ... (vezi toată discuția)
Există vreo normă legislativă care să reglementeze eliberarea certificatului medical constatator al decesului de către serviciile u.p.u sau de ambulanță? tavistan tavistan Buna ziua, Ar putea cineva sa imi spuna daca exista vreo norma legislativa care sa reglementeze eliberarea Certificatului Medical Constatator al Decesului de ... (vezi toată discuția)