avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Eu și soțul suntem divorțați de 15 ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Eu și soțul suntem divorțați de 15 ani de zile. ...

Buna ziua,

Eu și soțul suntem divorțați de 15 ani de zile. La divorț copilul a rămas la mine el trebuind sa i plătească pensia alimentara. Nu a plătit-o niciodată nu și a vizitat copilul etc. Întrebarea mea este: acum copilul are 19 ani student primul an la ASE, vrea sa l dea in judecată pt pensia alimentara retroactiva și actuala. Se poate sa facă acest lucru? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:35, 9 Octombrie 2021
Buna ziua,
Da, il poate chema in instanta pentru plata pensiei alimentare.
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai pt ultimii 3 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am divortat in urma cu 9 ani, prin notariat. am doi ... RoxanaT8 RoxanaT8 Buna ziua. Am divortat in urma cu 9 ani, prin notariat. Am doi copii, 15 ani (elev) si 19 ani (student). Doresc sa stiu daca am nevoie de avocat, pentru a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara AnabelleAngel AnabelleAngel Buna ziua. In urma cu 6 ani s-a pronuntat divortul, in urma caruia copilul a ramas la sotie. Din acel an am platit pensie alimentara scrisa in hotararea de ... (vezi toată discuția)
Infiere copil AndGeo AndGeo Buna ziua! Sunt mama unui copil de 9 ani,provenit din prima mea casatorie.Il cresc alaturi de actualul meu sot de 6 ani.Tatal sau natural nu l-a vazut de la ... (vezi toată discuția)