avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As vrea sa infiintez o firma/pfa.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As vrea sa infiintez o firma/pfa.

Buna ziua,

As vrea sa infiintez o firma/pfa prin care vreau sa desfasor urmatoarele activitati :
- inchirirea unui microbuz pe care il detin in acte pe persoana fizica ;
- desfasurarea de excursii in tara cu microbuzul pe care il detin (activitate ocazionala) ;

Ma puteti ajuta, va rog, cu niste raspunsuri la cateva intrebari ?
1. Pot inchiria prin firma, microbuzul detinut pe numele meu? (prin contract de comodat ma gandesc) ?

2. Pentru desfasurarea excursiilor in tara, ce cod CAEN ar fi cel mai apropiat si mai usor de gestionat ? Pentru aceasta activitate, credeti ca s-ar preta o firma transport persoane in regim de inchiriere?

Multumesc anticipat pentru ajutor.
Sebastian
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:17, 14 Octombrie 2021
Buna ziua,

Puteti perfecta un contract de comodat, un act sub semnatura privata.

Puteti apela la o societate care presteaza activitati de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament care este si sediu pfa norna norna Buna ziua, urmatoarea situatie, va rog o opinie: - am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu - pot ceda in calitate ... (vezi toată discuția)
Pfa transport marfa Criss79 Criss79 buna ziua! am un PFA transport marfa.Camionul cu care imi desfasor activitatea am contract de comodat pe el. Momentan el este inchiriat unei firme cu ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 O societate comerciala tip srl poate achizitiona pe numele firmei bunuri mobile (mobila, aragaz, tv etc) pe care sa le dea spre folosire unei terte persoane? ... (vezi toată discuția)