avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camera de supraveghere din fata blocului...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camera de supraveghere din fata blocului...

Buna ziua, vreau sa va intreb in ce masura am dreptul de a vizualiza imaginile de pe o camera de supraveghere din blocul in care locuiesc deoarece in urma cu ceva timp am parcat masina proprietate personala in fata blocului pentru aprox. 30 min, iar in momentul in care am vrut sa plec am gasit pe masina o hartie A4 lipita, cu un adeziv care mi-a afectat parbrizul. Am fost cu masina la un service specializat iar acestia mi-au spus ca pata lasata de acel adeziv nu se poate curata si trebuie sa schim parbrizul.
As fi vrut sa vad cine a facut acest gest frumos , poate reusesc sa ma inteleg sa plateasca contravaloarea inlocuirii parbrizului pana sa ajung sa fac plangere la politie.
Cel mai recent răspuns: sorin.damian , utilizator 10:30, 12 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala pentru distrugere. Politia are obligatia de a aduna probe si a gasi faptuitorul. Dosarul se poate inchide prin intelegerea partilor.

Sau un anunt la intrarea in bloc cu un termen scurt prin care solicitati sa va contacteze faptuitorul, in caz contrar urmand a depune plangere penala pentru distrugere...
Buna intrabare daca se poate permite vizualizarea imaginilor pentru o infractiune certa. Cu acest GDPR am ajuns intr-o alta galaxie. A trecut vremea cind infractorii impreuna cu infractiunile erau facute public si larg comentate. La asa legislatie, asa rezultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care sunt conditiile de vizualizare din apartamentul ... FLYGIGI FLYGIGI Buna ziua, Care sunt conditiile de vizualizare din apartamentul propriu a inregistrarilor video (live) la un bloc de locuinte proprietate personala, care este ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere scara asociatie locatari mfdunhill mfdunhill buna ziua, in urma hotararii AG, pe cara blocului [hol si intrare] s-au montat camere de supraveghere. Am 2 intrebari : 1. avem nevoie de la anspdcp de ... (vezi toată discuția)
Minor filmat urcându-se pe o mașină de către o camera video montată în complex de locuințe: are dreptul asociația de proprietari să dea imaginile posesorului mașinii? timofteandreius timofteandreius Bună seara. Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o ... (vezi toată discuția)