avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre convocarea ședințelor comitetului executiv. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre convocarea ședințelor comitetului executiv. Art. 55( ...

Despre convocarea ședințelor comitetului executiv. Art. 55( 3) din Legea 196/2018 prevede ca ședințele se convoaca pe baza de tabel convocator cu cel puțin 5 zile înainte de data stabilita... Ceilalți proprietari sant instiintati cu privire la data ora locul unde va avea loc ședința, pot asista sau nu, totul e secret ? Tabelul convocator este un act al asociației care se înregistrează sau este atașat la p.v. al ședinței?
Cel mai recent răspuns: Albero , utilizator 11:40, 14 Octombrie 2021
Rugam respectati regulamentul forumului,nu postati topicuri cu subiect identic
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Pentru coerenta discutiei,puteti continua in topicul initial
Sedintele comitetului executiv nu sunt secrete
Ceilalti proprietari din imobil nu sunt convocati la sedintele comitetului executiv
In cazuri speciale,pot participa la sedinta comitetului executiv si proprietarii care se confrunta cu anumite probleme ce pot fi solutionate d ecatre comitetul executiv
Tabelul convocator al sedintelor comitetului executiv este act al al asociatiei de proprietari ,care se intocmeste de catre reprezentantul asociatiei,,cuprinde date relevante despre data,ora,subiecte discutie,,etcse inregistreaza in registrul intrari-iesiri si se atasaza la PV sedinta comitet executiv
Dacă convocarea ședinței CEx nu se afișează ceilalți proprietari nu au cunoștință despre ora data și ora stabilite nici despre subiectul ședinței
În situația când tabelul convocator al sedintei nu a fost întocmit nerespectarea acestei proceduri poate fi cauza de nulitate pe baza căreia instanta sa anuleze actul (deciziile luate în acea ședința a comitetului executiv)?
Ultima modificare: Marți, 12 Octombrie 2021
Albero, utilizator
Convocatorul de sedinta al CEx se adreseaza doar CEx., nu se publica, in consecinta doar un membru al Cex ar putea contesta modul de convocare.
in situatia in care doriti sa participati, doar in calitate de invitat, inaintati o cerere in acest sens, cu motivare catre presedintele asociatiei.
Utilizatorului Crihan :Dacă nu este facuta publica convocarea, ceilalți proprietari nu au cunostinta ca va fi tinuta ședința CEx astfel nu vor ști sa adreseze cerere de a asista la ședința! Cat despre invitație a nu se confunda cu cererea. Dar cum ați dedus din lege asemenea elucubrații?
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ședințele cex se convoaca pe baza de tabel co;nvocator... cu ... Albero Albero Ședințele Cex se convoaca pe baza de tabel co;nvocator... cu cel puțin 5 zile înainte de data stabilita pt. ședința Unde se afișează cum se ... (vezi toată discuția)
Un proprietar are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv? breazamoreni breazamoreni Buna seara, Revin cu o intrebare: Un membru al asociatiei de proprietari are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv organziata de ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala a asociatiei de proprietari poate fi convocata de ... gambette gambette Ad. generala a asociatiei de proprietari poate fi convocata de catre min. 20% din membrii asociatiei si in situatia cand presedintele si comitetul exrcutiv ... (vezi toată discuția)