avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Emitere adeverinta conform HCL 210/2001 Art.8, lit. d
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Emitere adeverinta conform HCL 210/2001 Art.8, lit. d

Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari al unui condominiu cu 2 cladiri tip bloc, cu un total de 47 de apartamente/proprietari. Un proprietar doreste o adeverinta/aprobare pentru detinerea si cresterea cainilor in apartamente situate in blocuri de locuinte sau in cladiri cu mai multe apartamente, conform HCL 210/2001. Intrebarea mea este, conform HCL 210/2001 Art.8, lit. d). pot semna si stampila aceasta adeverinta fara a fi nevoie de semnaturile vecinilor, sau este neaparat necesara aprobarea/semnatura vecinilor stanga-dreapta-sus-jos ? Va multumesc anticipat pentru un raspuns concis.
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2021
IulianVdV86, utilizator
Cel mai recent răspuns: IulianVdV86 , utilizator 18:28, 12 Octombrie 2021
Nu sunt necesare semnaturile vecinilor atat timp cat adeverinta este eliberata de asociatia de proprietari dv fiind reprezentantul legal al acesteia
Cenzorul si Doamna Administrator sustin insa ca ar fi nevoie de un regulament cadru conform Legea 196/2018, care trebuie aprobat prin A.G. si sustin ca ar fi ilegal sa semnez o aderverinta pentru un locatar care detine un caine. Ce sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)
Animale de companie la bloc: în ce condiții poate asociația să condiționeze/interzică acest lucru, sau să mă amendeze din acest motiv? dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Sunt proprietarul unui apartament din cadrul unui bloc nou unde exista asociatie de proprietari. Detin 2 caini. Poate asociatia de proprietari, prin noua ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin semnaturi pentru infiintare s.r.l.? MrFB MrFB Am nevoie de 3 semnaturi pentru a infiinta un S.R.L. Problema este ca vecinii de deasupra nu mai locuiesc aici de aproape 1 an,iar apartamentul este gol,iar la ... (vezi toată discuția)