avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, Am cumpărat un produs electronic ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, Am cumpărat un produs electronic second-hand de ...

Bună ziua,
Am cumpărat un produs electronic second-hand de pe internet iar produsul a venit cu defect ce îl face inutilizabil. Pot din punct de vedere legal să returnez produsul și să cer restituirea banilor?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:04, 12 Octombrie 2021
daca l-ați cumpărat de la un magazin, puteti pune in functiune garantia (care e de 6 luni la bunuri de folosinta indelungata, daca nu ma insel). daca l-ati cumparat de la o persoana fizica nu exista un astfel de mecanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerț second-hand Hliboceanu Alina Hliboceanu Alina Buna seara. Am si eu o mare nelămurire in ceea ce priveste returnarea produselor second-hand. Am peste 4 ani de cand dețin o mică afacere de acest gen, mai ... (vezi toată discuția)
Schimbarea produsului second hand ionutbogdan ionutbogdan Buna ziua, detin un magazin cu articole second hand si as dori sa stiu va rog daca sunt obligat să schimb un produs probat înainte si achiziționat de ... (vezi toată discuția)
Am deschis un magazin fizic de produse resigilate / refubish ... Adrian toja Adrian toja Am deschis un magazin fizic de produse Resigilate / refubish / Reconditionate / second Hand Urmează si site-ul in curand Produsele sunt venite din Uk Ce ... (vezi toată discuția)