avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Preparatori examen INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Preparatori examen INM

Stie cineva daca se practica pregatirea pentru examenul la INM, cu o persoana
competenta in acest sens? Ma refer la un magistrat, profesor universitar,etc?

Cred ca un sprijin de aceasta natura, periodic, i-ar ajuta pe cei care se indreapta spre acest examen. Recursul la cartile de teste grile comercializate pe piata la ora actuala, cred ca este absolut insuficient si putin eficient pentru o pregatire temeinica.
Ai impresia ca stapanesti materia pana cand esti pus in fata testelor. Si dupa ce le-ai terminat, ce faci?
Un ajutor profesional de acest fel (profesor) ar putea da un minim de garantie ca mergi pe drumul cel bun. Aviz celor interesatiB-)

V-as fi recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experientele voastre de pregatire pentru acest examen.
Si sunt deschisa sa primesc orice fel de sfaturi in aceasta directie!

Va multumesc,
Adriana:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 3 Februarie 2008
La univ. Transilvania din Brasov se organiza un cerc de pregatire.
Da, sunt unii profesori universitari care pregatesc pentru admiterea in magistratura. Si in Bucuresti se practica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)