avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Dacă ambii părinți au decedat la luni ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Dacă ambii părinți au decedat la luni distanta, iar ...

Buna.
Dacă ambii părinți au decedat la luni distanta, iar succesiunea nu s-a făcut, ce se întâmplă cu apartamentul/casa?
Cui rămân pana copii vor face succesiunea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:15, 12 Octombrie 2021
nu raman cuiva, tot copiii le folosesc pana dezbat succesiunea.

gi-jane2 a scris:

nu raman cuiva, tot copiii le folosesc pana dezbat succesiunea.

Dar apare moștenirea undeva în acte?
De exemplu dacă cineva vrea sa ia apartament prin prima casa, îl afectează cumva?
ati deschis mai multe subiecte pe aceasta tema, de fapt, ce va intereseaza mai exact ?
doar sa accesati prima casa ? nu va incurca mostenirea, deocamdata sunteti succesibil, nu apareti ca mostenitor nicaieri.
Nu deschideti mai multe subiecte, continuati doar unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune sirc sirc DACA TATAL E DECEDAT DIN 1995 si nu sa dezbatut nici o mostenire, mama poate vinde apartamentul fara semnatura copiilor?Ei fiind 5 copii . (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu o întrebare, mama a decedat acum 2 săptămâni, iar tata ... kamykami kamykami Bună ziua,am și eu o întrebare,mama a decedat acum 2 sapt.iar tata acum 20 de ani,și nu am făcut succesiunea, la casa în care au stat părinții mei ,și ... (vezi toată discuția)
Succesiune naeprioroc naeprioroc Tatal meu a decedat in 2000 au ramas mostenitori, mama, subsemnatul si 2 nepoti (copii ai fratelui meu decedat). Averea parintilor mei consta dintr-un ... (vezi toată discuția)