avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua!în luna iulie voiam sa renunț la un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua!în luna iulie voiam sa renunț la un abonament de ...

Bună ziua!în luna iulie voiam sa renunț la un abonament de telefonie mobila.am făcut cerere ,apoi m au sunat niște operatori și m au făcut sa ma răzgândesc, contractand un telefon pe care urma sa îl plătesc în rate incluse în factura,platindvun avans de 390 lei.desi nu aveam nici o factura restanta după prelungirea contractului firma de telefonie mobila mi a închis abonamentul,iar la o luna mi sa emis o factura de 3000 lei.am trimis e mail uri la relații cu clienții mi l au deschis iar abonamentul apoi iar mi l au închis. Aceasta batale de joc dureaza de 3 luni eu nebeneficiind de serviciile pe care le plătesc...ce pot face în acest caz???
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:46, 12 Octombrie 2021
Puteti incepe cu o plangere la ANPC
Am făcut aceasta plângere de acum doua săptămâni.

Ionut.ion a scris:

Puteti incepe cu o plangere la ANPC

Stiu ca raspund in 30 de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)