avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ...

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate trebuie sa declar venitul primit din pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 12 Octombrie 2021
Se ia inconsiderare si pensia de intretinere pe care o primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ... Rafael23 Rafael23 Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate trebuie sa declar venitul primit din pensia alimentara? Si daca trebuie sa o declar ce ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu- pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Am un baiat care are 18 ani si ii platesc pensie alimentara 560 lei/luna si este in clasa a - XII - a ,iar fosta sotie are si ea un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)
Dosar bursa sociala duluman2002 duluman2002 Buna seara. Am o intrebare privitoare la depunerea dosarului pentru bursa sociala in calitate de student. Parintii mei sunt divortati, iar mama mea are o ... (vezi toată discuția)