avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ...

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate trebuie sa declar venitul primit din pensia alimentara?
Si daca trebuie sa o declar ce document trebuie sa prezint pentru a dovedi ca primesc pensia de intretinere ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:14, 18 Martie 2022
da, trebuie declarat orice venit, iar pensia e unul din ele.
daca va da cf unei hotarari, depuneto o cpie daca trebuie, iar daca va da prin intelegere, depunetio declaratie pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate ... Rafael23 Rafael23 Buna ziua, daca doresc sa aplic pentru bursa sociala la facultate trebuie sa declar venitul primit din pensia alimentara? (vezi toată discuția)
Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară DianaChristine DianaChristine Buna ziua! Am o intrebare legata de cuponul privind cuantum pensiei alimentare. Vreau sa imi depun dosarul pentru bursa sociala la facultate, însă mi se cere ... (vezi toată discuția)