avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume si prenume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume si prenume

Doresc sa-mi schimb atât numele cat si prenumele. Va rog sa-mi spuneți pașii pe care trebuie sa-i urmez precum si actele pe care trebuie sa le prezint dar mai ales daca pot face acest demers din afara tarii si cum anume (probabil va trebui sa ma informez la ambasada). Locuiesc de foarte multi ani in Spania, si cum am de gând sa ma căsătoresc cu o doamna spaniola (locuim împreuna de mai bine de 10 ani) dar si ca doresc sa ma stabilesc definitiv aici. Iar mai apoi doresc sa solicit cetățenia spaniola. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 13 Octombrie 2021
Schimbarea numelui de familie sau a prenumelui pe cale administrativă
[ link extern ] /

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)
Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil florencia florencia Buna seara.Sunt singura in Spania,voi naste aici in 1 sau 2 saptamani si tatal nu poate veni sa-l recunoasca(nu suntem casatoriti).Este mai bine sa raman sa-i ... (vezi toată discuția)