avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am si eu nevoie de o parere. Tatal meu a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am si eu nevoie de o parere. Tatal meu a imprumutat ...

Buna ziua,
Am si eu nevoie de o parere.
Tatal meu a imprumutat un prieten(cu bani mei), tind sa cred o "prietena/amanta" cu o suma mare de bani, iar pe langa aceasta a facut un imprumut la banca pentru ea in numele lui si de asemenea a fost deposedat si de obiectele din aur din casa.
Cand am aflat si am vorbit cu el, tot ce mi-a zis a fost faptul ca a gresit si mi-a dat doua declaratii in care se specifica ca persoanele imprumutate recunosc imprumuturile si de asemenea sunt relatate actiunile interprinse de ei pentru deposedarea bunurilor(mentionez ca declaratiile nu sunt inscrise la notar, au doar datele personale ale faptuitorilor).
As putea sa mi recuperez cumva prejudiciul?
Sa-mi acuz tatal de abuz de incredere ar fi o solutie pentru a deslusi ceea ce s-a intamplat si a-mi recupera bunurile si bani?

Cel mai recent răspuns: Flightman , utilizator 08:48, 13 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina imprumutata mihai133 mihai133 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Acum 6 luni am imprumutat masina unui prieten pentru suma de 1000$. Masina este pe numele tatalui meu. Toate actele sunt la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala (sau nu) pentru furt (daca se poate numi furt)? sergynyo sergynyo Buna ziua. M-am certat recent cu logodnica mea (fosta). :(( Din toata aceasta cearta, ea nu doreste sa-mi inapoieze un telefon (smartphone) plus alte obiecte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,un prieten a imprumutat cu 6000 de euro pe un comerciant ... mikelniki77 mikelniki77 Buna ziua,un prieten a imprumutat cu 6000 de euro pe un comerciant cu Intreprindere individuala la notar. Au incheiat un contract de imprumut in august si cu ... (vezi toată discuția)