Buna ziua, cum se poate face cumul de functii pt 2 angajati care au aceeasi denumire a functiei ca persoana plecata?
Concret: persoana plecata avea functia de functionar administrativ, cele 2 pers care vor sa preia atributiile sunt denumite tot functionar administrativ.Cum putem sa le facem acte aditionale , ce denumire sa aiba functiile? Multumesc!
Imi pare rau, nu inteleg nimic din raspunsul Dvs.Cele doua persoane au deja contracte de munca, pt o perioada nedeterminata si nu se vrea marirea salariului ci sa se faca un act aditional de cumul de functii , conform caruia sa primeasca bani in plus.
Buna seara
Daca am inteles bine, cred ca dvs doriti ca atributiile functionarului administrativ care si-a incetat contractul de munca sa le distribuiti altor doi angajati, avand aceeasi functie, cea de functionar administrativ. Daca e asa, atunci intocmiti un act aditional prin care modificati fisa postului sau intocmiti o noua fisa a postului care sa cuprinda si atributiile noi.
Urgent
stelianarotaru
In discutiile cu colegii mei am ajuns sa punem in discutie daca legea cumulului de functii se poate aplica si la institutiile publice.
Se poate ca un ... (vezi toată discuția)