avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate beneficia de somaj din alt oras decat din cel ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate beneficia de somaj din alt oras decat din cel in care am lucrat?

Eu am lucrat la o firma din arad, sunt din tg jiu si as vrea sa plec inapoi dar nu stiu daca se poate baga somajul in tg jiu daca eu am lucrat in arad?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:15, 11 Ianuarie 2010
Numai in localitatea de domiciliu sau de resedinta. Luati de la Arad toate documente in special adeverinta de venituri, pentru a nu face alte drumuri.
Va multumesc pt raspunsul prompt, adeverinta de venit de la finante se elibereaza ?
D-nei Adela
DA de la finante, iar pt a sti pe viitor : nu are importanta prea mare raza teritoriala unde ati lucrat, sau unde veti lucra pe viitor atat timp cat este in Romania, actele pe somaj se depun pe raza unde aveti dvs domiciliul :).
Toate cele bune,
Interventie moderator

Va rog sa nu deschideti mai multe topicuri punand intrebari in legatura cu aceeasi problema. Daca aveti intrebari suplimentare, va rog sa le postati in acest topic.
Va multumesc!

Gabriela Pintea

adelapopescu a scris:
Cum se calculeaza indemnizatia pt somaj, se calculeaza din salariul pe care l-am avut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Cum pot face contestatie pt. a anula un p.v. alexandru2912 alexandru2912 Buna ziua.Pe scurt ; ma aflam in trafic in bucuresti pe linia de tramvai impreuna cu f multe masini .Eram a patra masina de la semafor si la un moment dat am ... (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? mihrac mihrac Buna seara.Am 55 ani sunt barbat si intreb daca in conditiile acestea pot iesi la pensie.Din 1974 am lucrat in aceeasi unitate(drumuri si poduri)pana in ... (vezi toată discuția)