avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grile 2002-2003
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grile 2002-2003

as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;)
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 11:31, 5 Ianuarie 2007
Pentru cei care se pregatesc pentru INM...un sfat..daca va duceti acolo...fiti siguri ca stiti materia ca pe tatal nostru...adica din carti si sa fiti atenti la toate chichitele...pt ca a stii codul chiar si pe de rost nu serveste la mare lucru.Daca au picat anul acesta peste 2000 de persoane...nu e de gluma. Eu ma aflu printre acei care a picat si cand am vazut grilele...am avut un mic soc la inceput. Plus ca trebuie sa va asigurati ca stiti sa desenati bine..ca daca gresiti o patratica...o luati de la inceput...si va ia minim juma de ora sa desenati...Asa ca spor la desenat corect...:D
Pentru cei care se pregatesc pentru INM...un sfat..daca va duceti acolo...fiti siguri ca stiti materia ca pe tatal nostru...adica din carti si sa fiti atenti la toate chichitele...pt ca a stii codul chiar si pe de rost nu serveste la mare lucru.Daca au picat anul acesta peste 2000 de persoane...nu e de gluma. Eu ma aflu printre acei care au picat si cand am vazut grilele...am avut un mic soc la inceput. Plus ca trebuie sa va asigurati ca stiti sa desenati bine..ca daca gresiti o patratica...o luati de la inceput...si va ia minim juma' de ora sa desenati...Asa ca spor la desenat corect!..:D
Pentru cei care se pregatesc pentru INM...un sfat..daca va duceti acolo...fiti siguri ca stiti materia ca pe tatal nostru...adica din carti si sa fiti atenti la toate chichitele...pt ca a stii codul chiar si pe de rost nu serveste la mare lucru.Daca au picat anul acesta peste 2000 de persoane...nu e de gluma. Eu ma aflu printre acei care au picat si cand am vazut grilele...am avut un mic soc la inceput. Grilele de anul acesta au fost cam grele fata de anii trecuti,adica mai alambicate plus ca s-a dat si in afara tematicii(nu stiu ce a pazit comisia care se presupunea ca trebuie sa verifice sa nu se depaseasca tematica, cred ca au fost la vreo bauta inainte.:P) Plus ca trebuie sa va asigurati ca stiti sa desenati bine..ca daca gresiti o patratica...o luati de la inceput...si va ia minim juma' de ora sa desenati si daca gresiti spre sfarsit, o lasati balta...Asa ca spor la desenat corect!..:D
Ar fi interesant de facut un sondaj si de aflat cati dintre cei care intra la INM dau prima oara si sunt proaspat iesiti de pe bancile facultatii? Ca din cate am vazut eu...mai toti erau trecuti de o anumita varsta la examen..si o tipa care a si intrat anul asta si care a stat langa mine la examen..dadea a doua oara...
imi poate trimite si mie cineva grile din anii precedenti (macar partea de penal) + rezolvarile la adresa i_cosette@yahoo.com
merci anticipat :)

Alte discuții în legătură

Admitere inm ali81 ali81 SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Teste grila magistratura Marinela Chirita Marinela Chirita are cineva testele grila la magistratura?daca da,poate sa le trimita pe mail-ul meu:bocutza2005@yahoo.com? (vezi toată discuția)