avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grile 2002-2003
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grile 2002-2003

as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;)
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 11:31, 5 Ianuarie 2007
imi poate trimite si mie cineva grile din anii precedenti (macar partea de penal) + rezolvarile la adresa i_cosette@yahoo.com
merci anticipat :)
cat oferi ? :)
ii admir sincer pe cei care au curajul sa sustina acest examen.
personal, comoditatea care ma tine bine sub papuc m-a impiedicat sa fac vreun demers in acest sens:( poate daca mai citesc cateva zeci de mesaje...
sa fie oare si teama de examen tip grila? sunt de moda veche...mai bine zis universitatea/facultatea terminata e de moda veche..toate examenele vietii mele au fost de tip sinteza....cine doreste sa ma imbarbateze, apreciez...:(
ofer sustinere morala. primele 3 zile gratis. Urmatoarele zile ... 3,5 $/zi .
Calitate extra ! Succes garantat!! ;)
daca esti asa dragut si impetuos hotarat sa faci un pui de bine, nu vrei sa dai examenul in locul meu? platesc10 euro patratica bifata corect:D

Alte discuții în legătură

Admitere inm ali81 ali81 SALUT ! imi puteti spune va rog daca cunoaste cineva bibliografia completa pentru admiterea la INM?legile le -am gasit pe site dar cartile care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Teste grila magistratura Marinela Chirita Marinela Chirita are cineva testele grila la magistratura?daca da,poate sa le trimita pe mail-ul meu:bocutza2005@yahoo.com? (vezi toată discuția)