avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Firma doreste sa devina platitoare de TVA prin optiune.
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Firma doreste sa devina platitoare de TVA prin optiune.

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea firma infiintata la Registrul Comertului in Vaslui....o sa isi deschida punct de lucru in judetul Iasi si doreste sa devina platitoare de TVA prin optiune?

Care este procedura sa devina platitoare de TVA....se face la ANAF ul din Vaslui sau din Iasi?...si punctul de lucru unde se deschide la Registrul Comertului in Vaslui sau la cel din Iasi?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 09:17, 19 Octombrie 2021
Se inregistreaza platitor de TVA PRIN OPTIUNE unde are sediul social ( Vaslui ) . Punctul de lucru se inregistreaza la ORC Vaslui.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru la anaf. ionela11 ionela11 Buna ziua O societate comerciala cu sediul social in Vaslui, deschide un punct de lucru in Iasi. Intrebarea mea este unde se declara punctul de lucru la ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru anaf 2021 ionela11 ionela11 Situatia este urmatoarea: ce trebuie sa faca o firma pentru a declara un punct de lucru la ANAF ?....firma are sediul social intr un judet si punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in bucuresti - firma cu sediul in constanta ardei2011 ardei2011 Buna ziua, Dupa cum am scris si in titlu, o firma cu sediul social in Constanta, deschide un punct de lucru in Bucuresti. As dori sa intreb daca dosarul ... (vezi toată discuția)