avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiica mea avea domiciliul in casa mea , dar de 2 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiica mea avea domiciliul in casa mea , dar de 2 luni i-a expirat ...

Fiica mea avea domiciliul in casa mea , dar de 2 luni i-a expirat buletinul si eu nu am mai luat-o in spatiu . Ea si-a parasit copilul , care are 7 ani , de mai bine de 3 luni . Ma ingrijesc eu de educatia lui si de a-i cumpara cele necesare , pentru ca fiica mea nu ii cumpara nimic.
As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a obtine tutela copilului . Tatal este in strainatate si plateste pensie alimentara , pensie pe care o ridica fiica mea , fara a-i da nimic copilului , de aproape 1 an .
In ultimele 3 luni , a venit sa il vada de 2 ori , pentru cateva ore .
Actualmente , fiica mea , nu are buletin si , practic , nici domiciliu . Locuieste cu iubitul ei , in casa parintilor lui , dar nici ei nu o iau in spatiu .
Va multumesc frumos !
Ultima modificare: Vineri, 15 Octombrie 2021
Lucky3, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 16 Octombrie 2021
Mergeti/sunati la DGASPC din judetul de domiciliu, spuneti toata intamplarea si vedeti ce va indruma dumnealor.
cereti in instanta copila in plasament si pensie de la parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu elenutza_05 elenutza_05 buna ziua prezentare caz: Bucuresti -in urma cu cativa ani mama si tatal meu au luat in spatiu pe iubita unuia din fratii mei pentru ca aceasta sa-si ... (vezi toată discuția)
Am o sora care are 3 copii necasatorita cu tatal copiilor ... Cameliadiac Cameliadiac Am o sora care are 3 copii necasatorita cu tatal copiilor-copii sunt pe numele tatalui de familie-o duc foarte rau financiar,nu au conditi de educatie copii,nu ... (vezi toată discuția)
Intretinere minor CristianLungu87 CristianLungu87 Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri la care as dori sa aflu un raspuns daca este posibil.Nepotul meu(baiatul surorii mele)locuieste in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)