avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice urgent!!!!!!!!
Discuție deschisă în Achiziţii publice

urgent!!!!!!!!

va rog frumos sa-mi dati o modalitate de procedura.
Avem datorii la bugetul de stat . verem sa participam la o licitatie, dar avem facturi care nu sunt achitate, daca depunem ca o garantie factura respectiva la finante oare ne elibereaza un certificat de atestare fiscala, pentru ca banii care nu aun intrat tr sa intre in contul trezoreriei imediat ce va fi achitat. sau exista o alta modalitate
va rog din suflet sa-mi dati o cale de rezolvare
Cel mai recent răspuns: donigao , utilizator 00:22, 22 Ianuarie 2010
Buna seara,

Vizamali are perfecta dreptate. Potrivit art.180 si 181 din OUG 34/2006 in ziua in care se deschid ofertele nu trebuie sa aveti datorii si chiar daca aduceti certificatul mai tarziu,el tot trebuie sa fie valabil la data deschiderii ofertelor ( adica sa fie emis cu o data anterioara licitatiei).
Am facut o contestatie la CNSC pe acesta tema si s-a admis:). Ca sa fiu mai explicita, un contraofertat a prezentat o declaratie din aia de care faceti vorbire si apoi a dus un cerificat emis la o data ulterioara celei deschiderii ofertelor, care dealtfel atesta lipsa datoriilor la data emiterii si nu atesta lipsa datoriilor la o data anterioara.

DECLARATIE
Privind neincadrarea in situatiile prevazute la art.181
din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2006

c) mi-am indeplinit obligatiile de plata a impozitelor, taxelor si constributiilor la asigurari sociale catre bugetele componente ale bugetului general consolidat, in conformitate cu prevederile legale in vigoare in Romania sau in tara in care sunt stabilit pana la data solicitata de ..........;
Data reprezinta data deschiderii ofertelor.

Daca tii neaparat sa mergi la licitatie poti fi subcontractant, de ex sau sa mearga o alta firma pe care sa o sustii tehnic sau financiar.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice babule babule In cadrul organizarii unei licitatii publice,in caietul de sarcini este obligatorie conditia ca participantul sa nu aiba datorii la bugetul de stat. ... (vezi toată discuția)
Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)