avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Gestionare imobil imobil minor-divort parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Gestionare imobil imobil minor-divort parinti

Buna ziua ,

Spuneti-mi va rog , in conditiile in care fiul meu minor este proprietarul imobilului in care locuim ( imobil primit de la noi parintii ) , iar eu sunt numit prin dispozitie curatorie emisa de judecatorie administrator/reprezentat legal sa administrez bunurile sale pana la majorat ,in conditiile in care intre parinti intervine divortul iar fiul va fi incredintat mamei sale, eu pot locui , gestiona in continuare imobilul ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:57, 18 Octombrie 2021
Buna ziua, activitatile pe care le puteti desfasura sunt cele prevazute in hotararea judecatoreasca de stabilire a curatelei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului minor ContSters201565 ContSters201565 Va rog frumos, daca stie cineva sa ma lamureasca in problema mea. - copil minor - parintii divortati - incredintarea copilului catre mama Ulterior mama ... (vezi toată discuția)
Acte donatie catre un minor 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca bunicul poate efectua acte de donatie (imobil) nepotului sau, in varsta de 14 ani, doar cu incuviintarea unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Partaj când minorul a devenit major Cristian Marian Cristian Marian Divorț - sentință definitivă. Minorul încredințat mie. Fosta soție stă în apartamentul comun, unde a schimbat yala, iar noi nu avem ... (vezi toată discuția)