avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Importanta COR ca Programator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Importanta COR ca Programator

Buna ziua,

Am lucrat 2 ani la o firma ca Programator de Sistem Informatic (cod COR - 251204).
Recent, am primit o oferta de la o alta firma care ma propune pe un salariu mai mare pentru un post de Programator (cod COR - 251202), deci 2 trepte mai jos.

Este vreun dezavantaj faptul ca am lucrat 2 ani ca Programator de Sistem Informatic si apoi voi continua ca Programator?
De asemenea, este important acest COR pentru angajati?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Razvanov , utilizator 08:55, 19 Octombrie 2021
Fiecarei functii ii corespunde un cod COR ...... mare importanta nu are pentru angajati codul COR.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru tester; studii necesare Popu Popu 1. Buna, urmeaza sa angajez un tester, in COR nu am gasit insa un cod special pentru tester, apare doar analistul (251201) respectiv ... (vezi toată discuția)
Cod cor programator cnc(masini comanda numerica) lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie, la ce cor COR incadrez un angajat care urmeaza sa ocupe postul de Programator CNC? Multumesc (vezi toată discuția)
Lamurire: cor specializare informatica crinul39 crinul39 Cu ce cor as putea inregistra la ITM un angajat ce a terminat Fac. de mate-info, specializarea informatica 3 ani? (vezi toată discuția)