avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la care sunt ...

Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la care sunt administrator si nu am angajati. Daca ma imbolnavesc pot sa beneficiez de concediu medical platit de stat sau de somaj?
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
Nicuionn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 18 Octombrie 2021
Numai daca aveti incheiat contract de asigurare pentru indemnizatii si concedii cu Casa de Asigurari de Sanatate, respectiv contrcat de asigurare cu AJOFM pentru somaj.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia in continuare de indemnizatie de somaj? ioana.manuela76 ioana.manuela76 Buna. Sunt mamica de 5 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj pana in decembrie a.c., deoarece nu am acel stagiu de 1 an pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi platesc din urma cartea de munca claudiav92 claudiav92 Pot sa imi platesc din urma cartea de munca? Si asi mai avea o intrebare sunt eleva la liceul cu frecventa redusa daca raman insarcinata beneficiez de prenatal (vezi toată discuția)
Incetare contract pe perioada determinata in concediul de risc maternal Pasaricadaniela Pasaricadaniela Buna ziua! Sunt angajata pe perioada determinata pana la data de 31.08.2017. Mentionez ca luna aceasta am intrat in concediu de risc maternal, acordat pana ... (vezi toată discuția)