avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la care sunt ...

Buna ziua! De 6 ani am o interprindere individuala la care sunt administrator si nu am angajati. Daca ma imbolnavesc pot sa beneficiez de concediu medical platit de stat sau de somaj?
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
Nicuionn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 18 Octombrie 2021
Numai daca aveti incheiat contract de asigurare pentru indemnizatii si concedii cu Casa de Asigurari de Sanatate, respectiv contrcat de asigurare cu AJOFM pentru somaj.
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia in continuare de indemnizatie de somaj? ioana.manuela76 ioana.manuela76 Buna. Sunt mamica de 5 luni si beneficiez de indemnizatie de somaj pana in decembrie a.c., deoarece nu am acel stagiu de 1 an pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi platesc din urma cartea de munca claudiav92 claudiav92 Pot sa imi platesc din urma cartea de munca? Si asi mai avea o intrebare sunt eleva la liceul cu frecventa redusa daca raman insarcinata beneficiez de prenatal (vezi toată discuția)
Somaj in concediul maternal si in concediul de crestere a copilului andreeamar1 andreeamar1 Am nascut in data de 2 iulie a.c si am ales sa efectuez concediul maternal incepand cu 1 iulie. La data de 24 septembrie contractul individual de munca imi ... (vezi toată discuția)