avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care ...

Buna ziua, am participat la o licitatia si asocierea din care fac parte a fost declarata castigatoare! Aceasta procedura a fost contestata.
Exista varianta sa ne aparam? Sa intervenim la CNSC?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 14:18, 22 Octombrie 2021
Bună ziua,

Potrivit art. 17 alin. 3 din Legea 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică: Până la soluționarea contestației de către Consiliu, (...) operatorii economici participanți la procedura de atribuire pot formula cerere de intervenție voluntară în litigiu, potrivit prevederilor Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, republicată, cu modificările ulterioare, în termen de 10 zile de la data publicării în SEAP a contestației. În cazul procedurilor a căror inițiere nu se realizează prin publicare în SEAP, termenul de 10 zile se calculează de la data comunicării contestației.

Prin urmare, puteți formula cerere de intervenție voluntară în cazul contestațiilor depuse la CNSC.

Dacă nu vă este favorabilă decizia CNSC, aveți posibiltatea de a formula plângere în fața curții de apel în a cărei rază teritorială se află sediul autorității contractante, atât pentru motive de nelegalitate, cât și de netemeinicie, în termen de 10 zile de la comunicare sau de la data luării la cunoștință a acesteia pe orice altă cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere irinastnciu irinastnciu Care sunt pasii care trebuiesc urmati in cazul in care s-a formulta o plangere impotriva unei decizii CNSC? Ce se va intampla cu desfasurarea procedurii? ... (vezi toată discuția)
Reluare procedura de atribuire suspendata soazig soazig Buna ziua, Urmaresc o procedura de achizitie de ceva vreme si nu inteleg urmatoarele lucruri. In prima faza, aceasta procedura este \\"cu cantec\\".E ... (vezi toată discuția)
Contestatie seap-oferte contracandidati vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, As dori sa stiu daca, in urma participarii cu societatea mea la o licitatie organizata pe SEAP privind cererea de oferta, in urma acceptarii ... (vezi toată discuția)