avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cand faci un credit de nevoi personale la un CAR ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cand faci un credit de nevoi personale la un CAR trebuie sa precizezi ...

Cand faci un credit de nevoi personale la un CAR trebuie sa precizezi in contract scopul in care cheltuiesti banii imprumutati sau poti sa faci un imprumut fara sa declari un scop(achizitie auto,renovari locuinte...) si sa joci banii la pacanele? Sunt girant intr-un credit CAR iar cei care au acordat imprumutul imi spun ca nu l-au intrebat pe titularul creditului in ce scop cheltuieste banii contractati. Este legal un astfel de contract de credit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:15, 23 Octombrie 2021
Daca e de nevoie personale, nu trebuie declarat scopul precis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Giranti...buni de plata ? gigelas gigelas Buna ziua, Un imprumut la CAR,a fost girat de trei persoane. Titularul a platit o parte din imprumut,insa de 3 luni nu a mai platit nimic si s-a ajuns acum sa ... (vezi toată discuția)
Divort - impartire credit bogdan2478 bogdan2478 in timpul casatoriei am contractat un credit impreunacu sotia.dupa divort am ramas sa platesc singur.ea nu a fost nici Garant nici coplatitor.am sanse sa il ... (vezi toată discuția)