avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ca sa înregistrez un Cod CAEN pt SRL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ca sa înregistrez un Cod CAEN pt SRL.

Buna ziua! ca sa înregistrez un Cod CAEN pt SRL-ul la care sunt angajata ca și consilier juridic(stagiar) pot semna eu actul constitutiv, hot și restul in baza împuternicirii notariale date de asociatul unic ca sa reprezint societatea in relația cu institutiile publice?Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 18:55, 23 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierii juridici pot fi salariatii unui firme care sa faca infiintari ? olden olden Redactarea actului poate fi facuta de catre asociati sau actionari, ori de catre persoane cu studii juridice, cum ar fi avocatii, consilierii juridici sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)