avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere

Vreau sa fac un contract de inchiriere apartament.
Din ce am inteles nu mai este obligatoriu sa inregistrez contractul la administratia sectorului. In declaratia unica totusi am observat ca trebuie sa specific nr contractului...cum obtin acest lucru?

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sevrin , utilizator 16:41, 23 Octombrie 2021
E vorba de numărul pe care îl dați dvs. (contribuabilul) contractului. Dați-i nr. 1 și puneți data în care închiriați.

Dacă l-ați închiria azi ar avea numărul 1/23.10.2021.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriat apartament proprietate personala in alta localitate decat cea care apare pe buletin Anelie Anelie Buna seara, Detin in apartament proprietate personala in Bucuresti, sector 1, cumparat de mine inainte de casatorie. Acum am alt nume de familie, prin ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ssabina ssabina Buna ziua, Am un contract de inchiriere pentru un spatiu pentru o luna de zile. Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat in ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri chirii florina07 florina07 Buna ziua, daca intentionam sa dam spre inchiriere un apartament pe care il detin impreuna cu sotul este posibil sa declare doar el toate veniturile incasate ... (vezi toată discuția)