avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Vă rog să îmi spuneți cum se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Vă rog să îmi spuneți cum se procedează în ...

Bună seara! Vă rog să îmi spuneți cum se procedează în cazul în care unul din trei moștenitori ai unui apartament intră și schimbă yala fără să îi anunțe pe ceilalți, crezând că el are acest drept doar pentru că are mutație pe cartea de identitate acolo, când, de fapt, conform actelor, toți trei avem aceleași drepturi. Menționez că mama a decedat acum mulți ani, în urma ei fiind trecuți pe certificatul de moștenitor tata și cei trei copii. Acum a decedat și tata și unul din copii a ocupat cu forța apartamentul. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:35, 23 Octombrie 2021
Se procedeaza in sensul ca se dezbate mostenirea si se face imparteala. Si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, presiune notar stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Va solicit un sfat legat de urmatoarea situatie: Tatal meu a decedat de trei luni si eu sunt plecata din tara pe perioada nedeterminata. Suntem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)