avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Azi am primit telefon de la serviciu că au primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Azi am primit telefon de la serviciu că au primit o înștiințate ...

Azi am primit telefon de la serviciu că au primit o înștiințate despre o executare silită pe numele meu. Eu personal nu am primit nimic.Se pare că e vorba de un card de credit de acum 16 ani.M-am găsit pe site-ul judecatoriei cu dosar acceptat pe 6 octombrie.Cautând informații despre executor aflu că a fost condamnat penal pe 5 octombrie și că nu mai are drept de exercitare a profesiei 2 ani, adică a fost condamnat de Curtea de Apel exact cu o zi inainte de a introduce dosarul meu pe rol.Maine merg la serviciu să iau înștiințarea.O să caut și un avocat.Sper că mai pot face contestație la executare deși sentința a fost dată pe 13 octombrie.Ce ziceți?Păreri?
Cel mai recent răspuns: Lauramoro , utilizator 15:07, 25 Octombrie 2021
Ce anume s-a dat incheierea de incuviintare a executarii silite? Daca este vorba despre aceasta, puteti face contestatie la executare.
Multumesc pentru raspuns, dar inca nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisa cerere de executare silita ContSters425629 ContSters425629 Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in ... maiasavic maiasavic Cum pot sa aflu motivul unei popriri despre care am aflat in momentul in care m-am trezit cu contul bancar blocat? la banca au spus ca nu stiu despre ce este ... (vezi toată discuția)
Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)