avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am 17 ani si o fetita de 8 luni cu un baiat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am 17 ani si o fetita de 8 luni cu un baiat de 18 ani ...

Buna ziua am 17 ani si o fetita de 8 luni cu un baiat de 18 ani , el nu este in certificat nu e sigur ca e fata lui eu stiu sigur ca e , el a plecat in germania si fata e la mine, ne.am despartit si nu iam mai aratat fata iar acum ma ameninta ca ma omoara ca ma da in judecata ca nu iam aratat copilul dupa plecarea lui mia trimis 100 de euro iar eu i.am refuzat eu vreau sa ma lase in pace atat nu am pretenti ce pot face?
Cel mai recent răspuns: linualin , utilizator 17:52, 25 Octombrie 2021
1) El are dreptul sa deschida proces pentru stabilirea paternitatii. Daca se va dovedi paternitatea, va avea si el drepturi si obligatii in calitate de tata al copilului.
2) Poate interveni si Protectia Copilului pentru a se asigura ca aveti posibilitati materiale si emotionale pentru a creste copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am și eu o problema am o fetita în vărsta de 7 ... LauraAndrada LauraAndrada Bună ziua am și eu o problema am o fetita în vărsta de 7 ani și după despărțire de fostul concubin mia luat fetita și nu o lasă să vb cu mine. ... (vezi toată discuția)
Consecinte daca plec cu fetita mea de acasa la viitorul sot Alexandrapetrov37 Alexandrapetrov37 Daca parinti sunt despartiti 12 ani dar nu legal .iar eu am aproape 17 ani stau la tata dar tatal meu este in strainatate si ma lasat in grija bunici pe mine ... (vezi toată discuția)