Bună ziua am și eu o problema am o fetita în vărsta de 7 ani și după despărțire de fostul concubin mia luat fetita și nu o lasă să vb cu mine. Problema este ca el nici nu e trecut ca tata în certificatul fetite. De o luna de zile de când ne.am despărțit decât de 2 ori ma lăsat sa vb cu ea și copilul spunându-mi ca nu vrea sa vb cu mine sa nu o mai sun sa o las în pace. Ce pot face în cazul asta???
Ce puteti face e foarte simplu trebuie doar sa nu mai piedeti timpul.Contactati de urgenta avocat pt stabilirea domiciliului minorei la dvs,exercitare"custodie"etc.In marea majoritate a cazurilor instantree stabilesc domiciliul minorilor la mama asa ca aveti sanse.Nu conteaza ce spune sau ce face concubinul conteaza ca dvs sa actionati..
Trebuie solicitata înapoierea minorului de la persoanele care îl țin fără drept.
Acțiunea se poate rezolva rapid, trebuie doar sa acționați și sa nu va plângeți de mila.
Contactați un avocat și o sa facă acesta toată treaba în locul dvs.
Divort
onitamicoara
ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)