avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am și eu o problema am o fetita în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am și eu o problema am o fetita în vărsta de 7 ...

Bună ziua am și eu o problema am o fetita în vărsta de 7 ani și după despărțire de fostul concubin mia luat fetita și nu o lasă să vb cu mine. Problema este ca el nici nu e trecut ca tata în certificatul fetite. De o luna de zile de când ne.am despărțit decât de 2 ori ma lăsat sa vb cu ea și copilul spunându-mi ca nu vrea sa vb cu mine sa nu o mai sun sa o las în pace. Ce pot face în cazul asta???
Ce puteti face e foarte simplu trebuie doar sa nu mai piedeti timpul.Contactati de urgenta avocat pt stabilirea domiciliului minorei la dvs,exercitare"custodie"etc.In marea majoritate a cazurilor instantree stabilesc domiciliul minorilor la mama asa ca aveti sanse.Nu conteaza ce spune sau ce face concubinul conteaza ca dvs sa actionati..
Trebuie solicitata înapoierea minorului de la persoanele care îl țin fără drept.
Acțiunea se poate rezolva rapid, trebuie doar sa acționați și sa nu va plângeți de mila.
Contactați un avocat și o sa facă acesta toată treaba în locul dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De cat timp v-ati despartit?
Prin proces se rezolva.
O sa vadă avocatul unde va judecati dacă locuiți în orașe diferite.

Daca nu apare ca tata va ajuta la procese.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate sa imi ia copilul? kitty2013 kitty2013 Buna ziua! Am o fetita de aproximativ 2 ani , concubinul meu (tatal acesteia) a recunoscut-o la nastere. M-am certat cu concubinul meu de nenumarate ori ... (vezi toată discuția)
Divort onitamicoara onitamicoara ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Pot obtine custodia fetitei mele? davioforce davioforce buna seara,acum ceva timp mam despartit de prietena mea cu care am o fetita de 6luni si pe care o iubesc nespus de mult..eu am 26ani si ea 35ani...ea a vrut de ... (vezi toată discuția)