avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut sa recrutez personal din Kurdistan! Ma poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut sa recrutez personal din Kurdistan! Ma poate recomanda cineva ...

Caut sa recrutez personal din Kurdistan! Ma poate recomanda cineva unei firme specializate??

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 25 Octombrie 2021
Cam greu de recomandat asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere intre doua posturi ca functionar public! hellboy87 hellboy87 Buna ziua!Momentan sunt incadrat ca Politist Local(cu o vechime de cca.4 ani),iar ca varsta pana in 30 ani.In momentul de fata am posibilitatea de a alege ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat JuliaHavadi JuliaHavadi Bun Ziua! Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de ... (vezi toată discuția)