avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mama mea, 90 ani locuieste intr-un apartament pe care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mama mea, 90 ani locuieste intr-un apartament pe care l-a trecut ...

Mama mea, 90 ani locuieste intr-un apartament pe care l-a trecut pe numele unui nepot cu contract de vanzare cumparare, astfel incat toate actele, facturile sunt pe numele lui. Mai poate beneficia de ajutorul pt incalzire, ea fiind o persoana singura cu pensia sub 2000 lei si in ce conditii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 26 Octombrie 2021
In condiiile precizate,nu poate beneficia de facilitatea acordarii ajutor incalzire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege ajut de incalzire mymymymy mymymymy Buna ziua, sunt propietara unei garsoniere in urma unui act de vanzare intre mine si mama din 1993 - am declarat la asoc.de proprietari ca sunt propr.in 2013 ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului de incalzire m-n-g m-n-g Subiect: Dreptul copilului de a locui singur CAZUL 1. : Un elev (cls. a XII-a), minor, are dreptul sa locuiasca singur? Mama, divortata, locuieste in alt ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere !!! ginamangra ginamangra Mama , impreuna cu bunica mea locuiesc intr-un apartament care este pe numele meu si al sotului meu.Deoarece ele au pensii foarte mici ,doresc sa primeasca si ... (vezi toată discuția)