avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara. Am contestat un proces verbal prin care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara. Am contestat un proces verbal prin care îmi era ...

Bună seara. Am contestat un proces verbal prin care îmi era suspendat permisul pe o perioada de 3 luni și o amenda în valoare de 1300 lei. În contestație am cerut anularea procesului verbal fără sa specific în mod particular și de restituirea banilor pentru amenda platita. Cererea mea a fost admisa, procesul verbal fiind anulat fără nicio specificație referitoare la amenda. În aces caz rămân cu permisul dar amenda nu se anuleaza? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:13, 28 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se anulează și amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie plangere contraventionala Claudia Simion Claudia Simion Stimati colegi, Va adresez si eu urmatoarea intrebare: intr-un proces avand ca obiect plangere contraventionala (OUG 195) impotriva unui proces verbal, prin ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere de chemare in judecata si restituirea taxei de timbru judiciar catre reclamant. Bizy Bizy Buna ziua, Va rog spuneti-mi si mie, daca am facut o contestatie la executarea silita, iar cererea a fost deja comunicata catre parat (o institutie publica), ... (vezi toată discuția)
Explicatie hotarare a instantei d0r1n27 d0r1n27 Facusem o contestatie la un proces verbal emis de catre Politie . In prima faza instanta mi-a dat castig de cauza , anuland amenda pe care o primisem si ... (vezi toată discuția)