avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca un tatic vrea sa intre in concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca un tatic vrea sa intre in concediu pentru cresterea ...

Buna ziua,
Daca un tatic vrea sa intre in concediu pentru cresterea copilului, poate intra imediat?
Adica nu e ca la mame, doar dupa 42 zile de concediu de sarcina si lauzie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: HERLICSKA , utilizator 11:48, 1 Noiembrie 2021
Poate intra imediat ... dar daca mama beneficiaza de prenatal, atunci va intra imediat dupa incetarea postnatalului de catre mama.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal ggami ggami Buna seara! As dori sa stiu de cate sapt de sarcina se poate intra in prenatal. Daca am 30 de sapt si 2 zile si imi iau 3 zile de medical(pt copilul de trei ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dellaRocca dellaRocca URGENT speta : sotia a beneficiat de 3 zile concediu prenatal, a 4a a nascut, si apoi a terminat cele 42 zile obligatorii si vrea sa intre la serviciu, ... (vezi toată discuția)
Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)