Pentru a intra in somaj am primit de la fostul meu angajator o adeverinta necompletata corect in sensul in că nu imi trece 12 luni din 24 in care am contribuit efectiv la somaj ! In anexa 7 trebuie sa treaca maxim 12 luni de contributie din 24, fara lunile in care nu am contribuit( concedii medicale),iar ei im trec si 3 luni din 12,cu suma zero! Automat nu pot primi somaj desi am fost angajat din 01.2017 pina 09.2021.Mi s- a explicat ca, chipurile, sistemul societatii nu poate omite lunile cu zero si ca imi vor elibera o adeverinta pe 15 luni cu tot cu cele cu contributie zero ,complet nelegal si iar nu pot lua somaj!La Ajofm m_i s-a explicat ca nu trebuie sa treaca lunile cu zero ,doar 12 luni cu contributie din 24. Cui ma pot adresa pentru a reclama ca societatea nu imi elibereaza adeverinta conform legii si astfel nu pot beneficia de un drept legal?
Recuperare carte munca
Jazmin
Buna seara, am si eu o problema: am fost concediata pe motiv de desfiintare post pe data de 31 decembrie 2009. De atunci tot sun la fosta firma angajatoare si ... (vezi toată discuția)