avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu are o sora care a decedat în urma cu 8 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu are o sora care a decedat în urma cu 8 ani fără ...

Tatăl meu are o sora care a decedat în urma cu 8 ani fără copii și bineînțeles eu m-ai am alte 3 surori în viata ,am fost 5 frați.Una din surori a deschis acțiune succesorala sa făcut expertiza pe casa și loturile de pământ, dar sora mea a cerut o alta expertiza pe casa deoarece nu era mulțumită de preț.Mentionez ca defuncta avea pensie ,banii în banka nu avea nevoie de nimic ,în schimb sora care a deschis succesiunea pretinde sume fabuloase de banii precum ca ea a cheltuit f.mult cu înmormântarea și un parastas.Intrebarea mea este ce pot sa fac în momentul de fata și dacă ,am și eu dreptul la ceva din aceasta succesiune?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Astancai p , utilizator 11:58, 30 Octombrie 2021
Da, aveți. Nu aveți calitatea de pârâtă în cauză ?
Da scuze m-am exprimat greșit este vb.de tatăl meu ..el ce drepturi are ..el este pârâtul în cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii în instanþã misha4412 misha4412 Bună ziua la toţi!Unciul meu a decedat 4 luni în urmă,era divorţat de 30 de ani şi nu are copii.Era din famiilie din 12 copii:4 de la un tată şi ... (vezi toată discuția)
Succesiune Florentina1982@@# Florentina1982@@# Succesiune nefacuta dupa bunicii dec in 1984-86 tata singurul mostenitor. Tata necasatorit cu mama, ea dec anul trecut,el anul acesta. Mostenitori eu si o sora ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate - succesiune aurelsmeu aurelsmeu Buna seara, Dupa 1990 se emit titluri de proprietate. Titularul era decedat, pe titlu sunt trecute 2 surori A si B, in viata la acea data. Nu s-a facut ... (vezi toată discuția)