avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar lucrez de acasă de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar lucrez de acasă de anul trecut..singurul ...

Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar lucrez de acasă de anul trecut..singurul care este în contact cu mine este soțul meu ,este și el vaccinat ..cei de pe ambulanta a spus ca el nu trebuie sa fie izolat și dacă nu are simptome nu poate sa-i facă testul ...Eu m-am simțit f.rau în schimb și încă am dureri în spate ,piept și tuse continuu ..sper sa primesc de la DSP acea dovada ca să pot trimite și angajatorului o copie ,ptr.ca medicul de familie nu-mi elibereaza nimic pana când nu v-oi ieși din carantina de 14 zile ..
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:53, 31 Octombrie 2021
Bună dimineața,

Răspundeți, vă rog, în discuția pe care ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am facut testul rapid de vaccinare sarscov2 si am iesit ... Martho Martho Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit pozitiv. La locul de munca asa nu pot merge, angajatorul are dreptul sa ma plateasca inrtr un ... (vezi toată discuția)
După cât timp primesc ordinul de izolare de la dsp ptr .concediu ... Astancai p Astancai p După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu medical ?Medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical fără acest ordin..cum ... (vezi toată discuția)
Testat pozitiv dupa cele 14 zile de izolare la cat timp va iesi negativ testul?(asimptomatic) Romy2000 Romy2000 Buna dupa un test pozitiv in data de 24 a luni trecute am stat 14 zile in izolare la domiciliu dupa cate zile ar trebui sa repet testul pentru a iesi ... (vezi toată discuția)