avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situația stă in felul următor: vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situația stă in felul următor: vreau sa achiziționez un apartament ...

Situația stă in felul următor: vreau sa achiziționez un apartament al cărui cadastru nu există. Proprietarul vrea sa demareze demersurile pt obținerea lui, dar a făcut niște modificări în apartament fără autorizații și acum vrea să facă cadastrul pe vechea structură. Eu nu sunt de acord pt că, în cazul în care vând, poate dau peste un cumpărător care vrea la rândul lui ca acest cadastru sa fie corect făcut. Am înțeles că se poate face cadastrul si pe modificările existente, prin expertiză, dar e posibil sa nu fie acceptat la cartea funciară. Îmi poate da cineva mai multe soluții la aceasta problemă? Risc dacă cumpăr apartamentul cu cadastrul făcut pe vechea structură?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:36, 1 Noiembrie 2021
Nu sunteți de acord,nu cumpărați!Cadastrul se face conform cu realitatea și cu legislația în vigoare(autorizații,etc).Nu puteți influența cu nimic obținerea cadastrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, care sunt riscurile achizitionarii unui apartament in ... calin014 calin014 Salut, Care sunt riscurile achizitionarii unui apartament in care au fost facute modificari ce nu sunt in cadastru? Proprietarul are autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Modificari/demolari pereti apartament Simonca Simonca Buna ziua, Vreau sa achizitionez o garsoniera care prezinta modificari, ce nu sunt prinse in cadastru (doi pereti au fost sparti: dinspre camera spre ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament Adelina_Mihaela Adelina_Mihaela Buna ziua, am demarat procedurile pentru a cumpara un apartament prin credit ipotecar la Bcr, s-a aprobat dosarul, am depus actele imobilului ce urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)